Tilbake til alle arrangementer

Cezinando - Store sal, St. Croix

18 års aldersgrense.

Dørene åpner 21.00.

CEZINANDO Tross sin unge alder har 22 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede. 
16 år gammel slapp han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder framtid:sanntid. 
Låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med, fikk raskt tung rotasjon på radio, og i juni 2016 ble albumet Barn Av Europa sluppet til fantastiske kritikker.  En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos helt unike musikalske univers siden. 

Han er en rapper som skiller seg fra mengden – både i tekst, melodi og karakter. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten «Botanisk Hage». Cezinando har markert seg som en enestående liveartist også, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Han blir dessuten omtalt som en sann poet – med god grunn. I konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, hentet han hjem prisen for Årets tekstforfatter under Spellemann 2016 – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album. 

24. mars 2017slapp han singelen Håper du har plass til strålende mottagelse. Låta har rukket å streame til platina allerede, og holder stadig stand på lista over landets mest streamede låter i Spotify. 2. juni slapp han oppfølgeren Vi er perfekt men verden er ikke det – igjen til strålende kritikker. Gjennom sommeren tar han med seg hele katalogen til scener over hele landet. Blant annet stiller han som support når The Weeknd spiller i Bergen 4. juli. Til høsten legger han endelig ut på en skikkelig klubbturné igjen. Det er bare å glede seg.

 

Arr: St.Croix

 

Tidligere arrangement: 28. oktober
Ashtanga Yoga videregående 2 Kurs - TOG Yoga
Senere arrangement: 28. oktober
LIZZ live på OMG!