Tilbake til alle arrangementer

D&D Adventurers League - Outland Fredrikstad

Adventurers League er et arrangement hvor man kommer og spiller rollespillet Dungeons & Dragons (5th edition), i en organisert setting. Man hopper rett inn i et eller flere små eller lengre eventyr hvert arrangement, og spiller side om side med nye og erfarne spillere.

Tidspunkt: 12.00 - (ca.) 16:00-17:30
Oppmøte: Møt opp før kl 12, så man får startet i tide - og for å være garantert plass, selv om du er forhåndspåmeldt.
Pris: 35

Påmelding: 
Send en mail til fredrikstad@outland.no, ring oss på 69 31 85 90 og oppgi navn, eller snakk med oss i butikken.

Avmelding: 
Om du finner ut at du ikke kan være med likevel, gi beskjed - det kan være andre som ønsker plassen din!

Forkunnskaper: 
Ikke nødvendig! Aldri spilt før? Kom og lær! Vi har ferdiglagde karakterark for førstegangsspillere (og til andre som har glemt eller ikke har tid til å lage karakter på forhånd.)

DCI-nummer:
Vi setter pris på om dere skaffer dere et DCI-nummer, da vi bruker dette til å rapportere på arrangementer knyttet til Wizards of the Coast. Dette kan gjøres her: http://dci.wizards.com/ Vi kan også hjelpe dere med det i butikken om dere ikke får gjort det på forhånd.

Mer informasjon:
Send en mail til fredrikstad@outland.no med tittelen D&D AL, og si at du ønsker å vite mer, eller kontakt oss her. Du kan også finne mer informasjon http://dndadventurersleague.org/start-here/playing/

Spilleder/DM:
Om du er over 18 år og har erfaring som spilleder/Dungeon Master, og kunne tenke deg å være DM på Adventurers League, gi beskjed! Vi har alltid bruk for spilledere – det er de som gjør at vi klarer å organisere dette!

Tidligere arrangement: 25. november
Førjulen på Soli - Utstilling - 4 kunstnere -Soli Brug
Senere arrangement: 25. november
Kunstutstilling på Galleri Rød - Nico Widerberg